MLM Logo.png

BEAUTY & WELLNESS

De markt op het gebied van beauty & wellness is altijd in beweging. Van schoonheidssalons, massagesalons, kapsalons tot aan wellnesscentra. Op ieder gebied zijn er trends en nieuwe technieken die belangrijk zijn voor de (potentiële) klant. Van microneedling, microdermabrasie tot aan andere behandelingen voor huidverbetering is typisch waar veel schoonheidsspecialistes zich op dit moment mee bezig houden. Ook technieken voor kapsters, zoals balayage, zijn veelgezochte termen als het gaat om het uitzoeken van een nieuwe kapsalon online. Wat zonde als dat dan niet op de juiste manier gecommuniceerd wordt of op de juiste manier op de website staat. Op die manier verlies jij jouw klanten aan de concurrent, simpelweg omdat zij wel zichtbaar zijn. 

 

Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan jouw online visitekaartje. Dat begint bij een goede website, die goed vindbaar is, maar gaat ook zeker om goede content op jouw social media kanalen en een goed doordachte online marketingstrategie.

 

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat dit enorm veel tijd kost. Daarom kun je dit ook uitbesteden met onder andere onze social media pakketten. Deze pakketten hebben wij nu ook voor de kleine en startende ondernemer! Vraag ons naar de mogelijkheden.  

REFERENTIES

"Via MLM Promotions heb ik een nieuw logo en een nieuwe huisstijl laten ontwerpen. Ze luisteren echt naar wat je wensen zijn en op basis daarvan komen ze met de meest fantastische ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw logo of juist je social media een boost willen geven, aarzel dan niet om MLM Promotions in de armen te nemen. Zij zijn echt geweldig. Nogmaals bedankt voor alles ik ben echt super blij met het resultaat!"

 

- Andrea Guittart, oprichtster & eigenaresse Beautysalon Romara

Romara logo CMYK.png

DESIGN | BRANDING & STRATEGIE | SOCIAL MEDIA | MEER SALESLEADS

MLM nieuwe logo (1).png

CONTACT 

MLM Promotions

Lübeck 2 

2993 LK Barendrecht

© 2020 MLM Promotions
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
Bellen_edited.png
Icon%20email_edited.png