top of page

Altijd en overal

online

Home | Social media management

MLM nieuwe logo (1).png

(BE) SOCIAL

Met onze vaste social media management pakketten besteed jij jouw social media volledig uit. Wij bepalen de richting en sturen bij. 

ZONDER VERRASSINGEN. ALL-IN PAKKETTEN.

Zorg ervoor dat jouw investering in een website en een huisstijl de moeite waard is of wordt!

Wil jij meer online visibiliteit voor jouw bedrijf of organisatie, maar heb jij daar zelf niet de tijd of kennis voor? Dan is het uitbesteden van jouw social media beheer aan MLM dé ideale optie. Goed social media beheer zorgt namelijk voor een professionele uitstraling, meer interactie met de doelgroep en een groter bereik. Wij bieden social media beheer aan ondernemingen van alle formaten, in wat voor sector dan ook. Je krijgt een vaste specialist voor snelle communicatie. Jouw specialist plant professionele berichten in en zorgt voor pakkende advertenties die aanslaan bij jouw doelgroep

.  

Het uitbesteden van social media hoeft helemaal geen dure aangelegenheid te zijn. Wij bieden een aantal standaardpakketten aan, die volledig op jouw wensen kunnen worden aangepast. Daarnaast is het mogelijk om zelf te bepalen wat je wel of niet wilt. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag nu gratis de quickscan aan. In de quickscan analyseren wij jouw huidige online activiteit en adviseren wij jouw over de mogelijkheden. 

Hoe gaan wij te werk? ​

Iedere online marketing activiteit begint bij een marketingstrategie. Wie zijn jullie, maar beter nog wie willen jullie zijn? Wat is de toekomstvisie? Hoe willen jullie communiceren? Welke doelen moeten er worden bereikt? Wat is het gewenste resultaat. Bij MLM Promotions heeft u als het ware een eigen marketingafdeling, mét specialisten. Wij starten daarom altijd eerst met een marketingplan, waarbij wij voor de gewenste periode doelstellingen formuleren. Na goedkeuring van het marketingplan wordt de contentplanning voor minstens een kwartaal opgesteld. Deze contentplanning dient te worden goedgekeurd, zodat het team van MLM kan gaan starten met de daadwerkelijk opzet van de content. Ofwel, wij doen alles in overleg. Het is en blijft jouw marketing, jouw bedrijf. Maar wel op een efficiënte en effectieve manier. Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page