top of page

Verbeter je online

vindbaarheid

MLM nieuwe logo (1).png

SEO

Bellen.png

MOGELIJKHEDEN

Online vindbaar zijn. Waar moet je beginnen? Hoe zorg je voor een website met resultaat? Wij helpen jou met het genereren van ECHTE leads.

Oké, een website. En dan? Hoe wordt mijn bedrijf gevonden?

Vindbaarheid online speelt een belangrijke rol bij het succes van de huidige ondernemer. Daarom is hoog staan in de Google-resultaten van groot belang. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 75% van de online zoekers alleen kijkt naar de eerste vijf zoekresultaten. Wij zijn er om jou hierbij te helpen.  Deze online vindbaarheid optimaliseren wordt ook wel SEO, search engine optimisation, genoemd.

Wat doen wij? 

  • Online campagnes opzetten, analyseren en optimaliseren 

  • Vindbaarheid op Google vergroten  

  • Vindbaarheid op social media vergroten 

  • Ervoor zorgen dat jij jouw concurrenten verslaat! 

Hoe gaan wij te werk?

Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt op het gebied van content, zodat jij op lange termijn op de gewenste zoekresultaten te vinden bent. Investeer nu en pluk hiervan later de vruchten! Op Google vergroten wij op korte termijn jouw vindbaarheid door middel van Google Ads, het advertentieprogramma van Google. Bedrijven kunnen met dit programma reclame maken via tekstgebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube-videoadvertenties en in-app mobiele advertenties. 

bottom of page