top of page

NIEUWS.

Welkom op mijn stage! Zo gaat het in z’n werk bij MLM Promotions.

Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van MLM Promotions, het marketingbureau voor Logistiek Nederland. In deze blog lees je over mijn ervaringen als stagiair Projects & Design bij MLM Promotions. Kom erachter hoe ik hier terecht ben gekomen en wat ik tot nu toe allemaal heb gedaan en wie weet neem jij het vanaf februari 2022 van mij over!


Laat ik mezelf eerst even voorstellen, mijn naam is Richan Ramkisoen. Ik ben 27 jaar en woon in Breda. Sinds begin september ben ik aan de slag gegaan als stagiair Projects & Design bij MLM Promotions in Barendrecht en ik vind het geweldig. Met nog twee maanden te gaan zijn er al heel veel dingen gebeurd en heb ik aan veel opdrachten mijn bijdrage mogen leveren. Ik kan me nu heel goed voostellen dat je denkt hoe ben je hier nou terecht gekomen? En waarom helemaal in Barendrecht? Nou, dat zal ik je vertellen.


De zoektocht en het sollicitatiegesprek

Ik had een oproep voor een stage op LinkedIn geplaatst en Michelle Marsé werd getagd in mijn bericht. Nadat ik haar had gesproken via LinkedIn en op de website had gekeken van MLM Promotions raakte ik behoorlijk geïnteresseerd, want ik kon daar leren wat ik heel graag wilde leren, namelijk het schrijven en het maken van verschillende soorten content. Ik was in het begin wel wat terughoudend, want het was op de website heel duidelijk dat het vooral ging om content maken voor logistieke- en transportbedrijven en dat stukje had bij mij nog geen interesse gewekt. Dit was omdat ik er nog niet veel over wist. Toch was het duidelijk dat ik mij bij MLM Promotions wel kon verdiepen in het maken van verschillende soorten content.


De dag van het sollicitatiegesprek was ik bloednerveus want MLM Promotions zou mij einde van de dag laten weten of de keuze op mij was gevallen. Ik heb die dag echt met een knoop in mijn maag gelopen. Eenmaal op kantoor was dat zenuwachtige gevoel weg en voelde ik direct een hele warme sfeer over me heen komen. Het gesprek zelf verliep echt goed en vanuit mijn kant zag ik het helemaal zitten. Eenmaal thuis heb ik mijn mail om het uur in de gaten gehouden en daar was om zes uur eindelijk het verlossende antwoord: ‘’We hebben je er graag bij!’’ Ik kon mijn geluk niet op en heb echt staan springen. Nadat ik de goedkeuring had aangevraagd en de papieren in orde had gemaakt kon ik beginnen.


Hoe heb ik het ervaren?

Terwijl ik dit schrijf besef ik mij in één keer hoe snel de tijd is gegaan en aan hoeveel mooie opdrachten ik mijn bijdrage heb mogen leveren. Dit loopt zeer uiteen van het schrijven van verschillende soorten content tot aan het helpen opnemen van een productvideo. Dit doen we juist niet alleen voor logistieke bedrijven maar ook voor veel bedrijven uit andere sectoren. Ik ben er ook achter gekomen dat de logistieke- en transportsector een hele interessante sector is. Het bestaat uit zo veel meer dan alleen het vervoeren van goederen. Er komen zoveel werkzaamheden bij kijken wat het een hele dynamische sector maakt. Daarnaast heb ik geleerd wat ik wilde leren en heb ik echt het gevoel dat ik gewaardeerd word. Je bent hier echt onderdeel van het team. Ik krijg zoveel verantwoordelijkheid en word daarin ook echt goed begeleid.


De stage is nog niet voorbij. Ik mag hier nog twee maanden mijn bijdrage leveren aan de komende opdrachten. Ik merk ook dat ik door de begeleiding die ik krijg steeds beter begin te worden in het schrijven van content en het uitvoeren van andere taken. Ik ben niet perfect en ik maak nog steeds fouten, maar dat is oké want door de feedback die ik krijg kan ik het gelijk herstellen. De feedback wordt ook op een positieve manier overgebracht en dat maakt het dat mijn motivatie gewoon nog steeds hoog is. Ik kijk uit naar wat ik in de komende twee maanden nog mag leren en wie weet neem jij vanaf februari het stokje van mij over.


Ben jij na het lezen van deze blog razend enthousiast geworden? En wil jij hier ook stage komen lopen? Dat kan, want MLM Promotions is nog op zoek naar stagiairs. De sollicitaties stromen binnen, dus wacht niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar info@mlm-promotions.com. Go for it!bottom of page