top of page

NIEUWS.

DYK REAL ESTATE

DYK Real Estate is de specialist in vastgoedbeleggingen. Met een gedreven, deskundige en frisse blik creëert DYK Real Estate kansen voor eigenaren en investeerders in vastgoed. Als Rotterdamse startup was DYK op zoek naar een bijpassende look & feel die zowel in online als offline communicatie recht doet aan de missie van DYK.


De opdracht

Een volledige branding opdracht van A tot Z. Een logo en huisstijl & de creatie en development van een corporate website.


Onze aanpak

Persoonlijk contact was de key in deze opdracht. DYK Real Estate is een nieuw bedrijf op de markt. Bij een nieuw merk is het altijd goed om te bedenken wat je wil uitstralen, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt. Daarnaast moet het passen bij de markt waarin je fungeert. We zijn begonnen met het maken van een branding strategie. Dit doen we altijd in goed overleg met de klant, zodat het duidelijk is wat de kernwaarden zijn. Vervolgens hebben we verschillende kleur- en stijlopties doorgenomen. Het design team is druk aan de slag gegaan met het creëren van het logo. Bij dit project zijn we flexibel te werk gegaan door al tijdens de huisstijlcreatie te starten met het webdesign. Dit zorgde ervoor dat het corporate design voor DYK Real Estate nog meer tot leven werden gebracht. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op de frisse groene kleur die staat voor energie, vernieuwing en groei. Een mooi resultaat dat goed de wensen van DYK Real Estate weergeeft!


-----

Bekijk de website van DYK Real Estate hier.


bottom of page