top of page

NIEUWS.

BIGBRANDS @HOME

MLM Promotions x BigBrands @ home


Het is september 2020, Nederland maakt zich op voor een tweede lockdown. Waar we in de zomer weer meer naar kantoor konden, is thuiswerken inmiddels weer de norm geworden. De meeste mensen brachten in de eerste lockdown nog werkdagen door op de bank of aan de eettafel. Nu de situatie voortduurt zitten we daar allemaal niet meer op te wachten. BigBrands came to the rescue. Als kwalitatieve projectinrichter die voorloopt op de trends en ontwikkelingen zagen ze het belang in van een goede thuiswerkplek. Een thuiswerkplek die niet alleen comfortabel en makkelijk in gebruik is, maar ook nog is goed matcht met het interieur. Een plek van hoogwaardige kwaliteit.

De opdracht

Een volledige, gevulde webshop inclusief content + een variatie op het bestaande logo en de huisstijl die past bij de look & feel van BigBrands.

Onze aanpak

MLM Promotions heeft in een zeer korte tijd geholpen met een huisstijl en website voor BigBrands @ home. De huisstijl en het logo zijn gebaseerd op de bestaande huisstijl. Wel is er net een andere look & feel gecreëerd. Na het creëren van de huisstijl zijn we direct aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen van de webshop. Daarin lag de focus op gebruiksvriendelijkheid, zodat bestellen eenvoudig was. Dit omvatte niet alleen het ontwerp en de ontwikkeling van de webshop, het ging er vooral om dat BigBrands werd ontzorgd. Daarom heeft MLM Promotions ook de contentcreatie van de producten en nieuwsberichten op zich genomen. Twee weken later stond er een volledig werkende webshop online waar mensen gemakkelijk en snel hun designwerkplek voor thuis kunnen bestellen. Wij kijken in ieder geval met een positieve blik terug op het behaalde resultaat en de fijne samenwerking!


Snel schakelen en daarmee een mooi product neerzetten om onze klanten verder te helpen is optimaal gelukt met MLM Promotions, aldus Herjan Meloen, Owner BigBrands

Bekijk de website van BigBrands @home hier.
bottom of page