MLM nieuwe logo (1).png

BEAUTY NSTYLING IS HELEMAAL KLAAR VOOR DE VOLGENDE 10 JAAR, OF 20!

NStyling is voor ons de vaste kapsalon. Al meerdere keren hebben de kapsters van Nstyling ons uit de brand geholpen om van ons haar weer een prachtige coupe te maken. Bij NStyling vonden ze het tijd om hetzelfde door ons te laten doen, maar dan met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Beauty NStyling in Barendrecht (Carnisselande) bestaat in 2019 10 jaar. Er is geen betere timing dan dat om de huisstijl een opfrisbeurt te geven. Dat is gelukt! Beauty NStyling is compleet vernieuwd!

Zoals bij iedere nieuwe opdrachtgever voor een nieuwe huisstijl beginnen wij bij MLM Promotions met een inventarisatiegesprek. Onze voorkeur gaat uit naar twee afspraken voor projecten met deze omvang. Een afspraak met heerlijke koffie of thee bij ons op kantoor, zodat Beauty NStyling direct een gevoel krijgt bij de sfeer en bedrijfscultuur van MLM Promotions. Daarna hebben wij een afspraak in de salon gemaakt, zodat MLM Promotions meer gevoel kreeg bij wat past bij Nstyling. Nu was dat niet nieuw, waardoor wij het heel snel eens waren over de kernwoorden die de stijl zou moeten uitstralen: tijdloos, gezellig, huiselijk, maar toch professioneel.

De eerste concepten gingen vrij snel. Na een uitgebreide inventarisatie en brainstormsessie hebben wij intern bij MLM Promotions gekeken naar de juiste kleurstelling, fonts en vormen. Voor de kleuren hebben wij de kleuren van de salon aangehouden. Dat effect is prachtig. Het logo is gemaakt in een neutrale, zwarte kleur met een tijdloos font dat een brede doelgroep aanspreekt: jong, oud, man, vrouw, kind. Iedereen is welkom bij Beauty NStyling. De moderne en gezellige sfeer komt terug in de huisstijl. De huisstijlkleuren zijn grijs, beige, zwart en wit geworden. Op de actieve social media pagina’s van NStyling geeft dit een prachtig geheel. Daarnaast vormde dit een goede basis voor de website, die vernieuwd zou worden na het bepalen van de juiste huisstijl. “Wat zo fijn was aan dit project is dat wij met Beauty NStyling erg op één lijn zaten. Hierdoor verliep het project snel en naar tevredenheid. Wij waren bij MLM Promotions ontzettend blij met de keuzes die gemaakt werden door Beauty NStyling en zij waren op hun beurt weer heel blij met ons werk. Dát geeft zoveel energie. Dan heb ik het nog niet eens over hoe leuk het is om weer in de kappersstoel te zitten en dan het resultaat overal in de salon terug te zien. Je kunt als grafisch ontwerper niet trotser zijn dan dat”, aldus Celine Marsé over het gehele project.


Razendsnelle website voor Beauty NStyling

Na de huisstijl zijn wij aan de slag gegaan met de website van Beauty NStyling. Een website die in de nieuwe stijl moest zijn, maar daarnaast ook de gebruiksvriendelijke boekingsapp weer moest bevatten. Op deze manier kunnen de klanten op de gebruikelijke manier hun afspraken blijven inplannen. De kracht van video hebben wij laten terugkomen in de header, waardoor de snelheid van de website van een dusdanig niveau moet zijn om dit goed te laten draaien. Met een stevig framework en de mogelijkheid tot uitbreiding van de functionaliteiten van de website is NStyling klaar voor de volgende 10 jaar!Tijd voor de oplevering

Onder het genot van een heerlijk drankje in de nazomerzon heeft MLM Promotions de huisstijl opgeleverd. Dat is niet compleet zonder champagne en een heerlijk stuk taart. Zo wordt de oplevering in combinatie met onze speciale huisstijlbox een feestje. Wij hebben de handen ineengeslagen voor een langdurig partnerschap op het gebied van (online) marketing. “We zijn namelijk super geholpen en het resultaat is geweldig! Erg blij mee!”, aldus Natalie Plompen, oprichtster en eigenaresse van Beauty NStyling.

Bekijk hier de website van Beauty NStyling.


Wat zijn de stappen in een huisstijl project?

Om een duidelijker beeld te krijgen van een dergelijk huisstijl project inclusief een nieuwe website vertellen wij hieronder hoe wij dat aanpakken:

1. Inventarisatiegesprek

2. Inventarisatieformulier

3. Brainstorm door MLM Promotions over de vormen en kleuren

4. Conceptoplevering

5. Revisie

6. Conceptoplevering 2

7. Oplevering huisstijl incl. huisstijlrichtlijnen

8. Oplevering lanceringspost nieuwe huisstijl
DESIGN | BRANDING & STRATEGIE | SOCIAL MEDIA | MEER SALESLEADS

MLM nieuwe logo (1).png

CONTACT 

MLM Promotions

Lübeck 2 

2993 LK Barendrecht

© 2020 MLM Promotions
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
Bellen_edited.png
Icon%20email_edited.png