MLM Logo.png

OVER MLM PROMOTIONS. EN ONS CREATIEVE TEAM

Toegegeven. Wij zijn niet het enige marketingbureau. En weet je wat? Dat hoeft ook helemaal niet. Wij zijn er omdat wij geloven dat goede marketing toegankelijk moet zijn voor iedereen. Van de kleinste starters tot aan de grootste merken. En wij geloven dat dit het fijnst is als je bij één marketingpartner terecht kan met al jouw marketing(strategie) vraagstukken. Wij gaan net dat stapje verder als het gaat om ontzorgen. Naast het bedenken van een goede marketingstrategie en het opzetten van storytelling nemen wij ook nog eens de stress weg door het beheren van jouw social media kanalen. Wij kunnen je horen zuchten van opluchting achter het scherm. Met onze down-to-earth mentaliteit zorgen we ervoor dat er een marketing wordt opgezet dat ook echt past bij jouw onderneming en jouw DNA. 

WAAR WIJ BLIJ VAN WORDEN. WANT ZONDER PLEZIER GEEN RESULTAAT

Maak kennis met ons team. Gestart met een logistieke focus zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een marketingbureau in het centrum van Rotterdam dat de meest diverse klanten blij maakt. Van schoonheidsspecialistes, kappers, engineers tot aan detacheringsbedrijven. Wij doen het allemaal! En met veel plezier!

BECAUSE WE CARE. ABOUT ANIMALS AND OUR PLANET

Iedere maand doneren wij met alle liefde aan de onderstaande organisaties. Waarom? Omdat wij staan voor dierenwelzijn. In iedere vorm. Voor mens en dier moet er direct hulp beschikbaar zijn wanneer dat nodig is. 

logo-dierenbescherming.jpg
Wij-steunen-rode-kruis-logo2.jpg

ONZE DIENSTEN. WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

info@mlm-group.nl

+31 (0)10 268 70 82

CONTACT

 

MLM Promotions

Westblaak 92 Unit 28

3012 KM Rotterdam