top of page

It's time to stand out.

MLM Promotions verzorgt grafische vormgeving, zoals folders, brochures, huisstijlen, bedrijfslogo's, posters, flyers, nieuwsbrieven en ander promotiemateriaal of drukwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de huisstijl krijgt die bij jouw bedrijf past. Herhaling en herkenning van logo's en specifieke vormen en kleuren zorgen voor bekendheid en vertrouwen in jouw bedrijf, product of dienst. Daarom is consistentie het belangrijkste onderdeel van grafische vormgeving. Tevens is jouw grafische vormgeving voor potentiële klanten de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een mooie en nette vormgeving is dus van belang voor een goede eerste indruk. 

BRANDING

01.

We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen. Waar staat het bedrijf voor? Wat wil je uitdragen? Wat zijn jouw kerndiensten? Met behulp van een uitgebreide vragenlijst bepalen we samen de route voor de nieuwe huisstijl. 

02.

Het designproces start hier. Onze interne grafische ontwerpers gaan aan de slag om jouw wensen concreet te vertalen. Gedurende het proces houden we je op de hoogte van de status. Vervolgens krijg je (afhankelijk van het pakket) verschillende evaluatierondes. 

03.

De definitieve oplevering van het nieuwe logo en de huisstijl is aangebroken. Het is tijd om online te gaan met een compleet nieuwe look & feel!

PROCES

LOGO, HUISSTIJL, DRUKWERK & ONLINE TEMPLATES

WAAROM MLM PROMOTIONS

Op dit moment laat je kansen onbenut. Hoeveel dat er zijn, kun je zelf waarschijnlijk inschatten. Wij snappen dat je je afvraagt waar je moet beginnen. Lees onze projectcases en ontdek de kracht van branding.

Projectcases

ALTIJD FLEXIBEL

Start vandaag nog met een nieuwe uitstraling!

Laat geen kans onbenut en start vandaag nog door contact op te nemen. Dan bekijken wij direct welke oplossing het beste past bij jouw vraag. 

bottom of page